4. sınıf Türk Dili muaf olma?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ruam

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
MYO bitirip geçen sene açık öğretim işletme 3. sınıftan devam ettim.Bu sene 4. sınıfa geçtim.Türk dili dersi var.Fakat ben bu dersi önlisans da almıştım.Türk dili de 3. sınıftaki ingilizce gibi muaf mı?

MYO bitirip geçen sene açık öğretim işletme 3. sınıftan devam ettim.Bu sene 4. sınıfa geçtim.Türk dili dersi var.Fakat ben bu dersi önlisans da almıştım.Türk dili de 3. sınıftaki ingilizce gibi muaf mı?

Evet muafsınız;)

bilgi için sağol :)

Ben 2 yıllık aöf muhasebe bölümünden mezun oldum, daha önceki gördüğüm derslerden muaf oluyor muyuz???

Maliyet muhasebesi, iş ve sosyal güvenlik, türk dili, vs.

Ben 2 yıllık aöf muhasebe bölümünden mezun oldum, daha önceki gördüğüm derslerden muaf oluyor muyuz???

Maliyet muhasebesi, iş ve sosyal güvenlik, türk dili, vs.

Merhaba ,
3.sınıfta İNGİLİZce,
4.sınıfta Türk diLinden muafsınız ;)

ben myo pazarlama bolumunu bıtırdım suan acık ögretım 3.sınıf ısletme ögrencısıyım pazarlama yönetımı ıle ısve sosyal guvenlık hukuku derselerı var ben bu derslerı pazarlama okurken verdım muaf olmam gerekmıyor mu
gerekıyorsa neden ders kaydında gorunuyolar bılgısı olan var mı sımdıden tesekkur ederım

ben myo pazarlama bolumunu bıtırdım suan acık ögretım 3.sınıf ısletme ögrencısıyım pazarlama yönetımı ıle ısve sosyal guvenlık hukuku derselerı var ben bu derslerı pazarlama okurken verdım muaf olmam gerekmıyor mu
gerekıyorsa neden ders kaydında gorunuyolar bılgısı olan var mı sımdıden tesekkur ederım

Hayır muaf olmuyorsunuz;)
Eğer geçiş yaptıysanız 3.sınıf ingilizce,4.sınıf türk dili derslerinden muafsınız;)

ben unvde gordugum derslerı burdada gorucem tekrardan muaf olma durumum var mı ?

ne güzel arkadaşlar işte niye muaf olacaksınız tekrar etmiş oluyorsunuz zaten geçmişisiniz birdaha geçersiniz.

aof 4.sinif isletme ogrencisi

ben aof den 2 yillik halkla iliskiler mezunuyum 1. sinifta turk dili dersi gordum ve su an isletme 4. sinif a gecis yaptim ve yine turk dili dersi var ben bu dersten muafmiyim degilmiyim bilginizi bekliyorum

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557
Kullanıcılar
90,663
Son üye
Bigsharksmoke
Geri