bır acık oğretım mezunu olarak kpssden beklentımız ne kadar sizce ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güzelim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

güzelim

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
merabalar arkadsalr
ön yargılı davranmak vardırya hep... açık öğretım bıtırdı sonuçta demelerı ne kadar bıgıısı vardır ... bu duşunceyı nasıl yıkabılıırz ve devlet yüzündede çansımız duşer mı acaba ? acık oğretımlı olmamız yerleşmemıızı etkıler mı ? herhangı alanda memur olmamıza ...

bence kpss de iyi bi puan alınırsa devlet dairelerinde çok güzel bi iş sahibi olunabilir ama iş kpss e bitiyo bence.

Bende 4.sınıftayım alttan 1 dersim var bütünlemeleri bekliyorum.Aynı zamanda kpss sınavınıda bekliyorum.Polislik,memurluk,banka.vs.vs.. hepsini deneyeceğiz.Lise mezunu olarak girdiğim kpss sınavlarında 76 dan yukarı hiç alamadım.Ama bu yıl dersaneye gittim ve çok faydasının olduğunu gördüm.Herkesten ayrı olarak sayısal derslerim iyi ama Türkçe,Tarih yapamıyordum onlarıda test çözerek aştım sanırım.İşin zor tarafı alınacak eleman sayısı az, sınava giren kişi çok fazla adam akıllı bir yere girebilmek için 90 puandan aşağı almamak lazım.

KPSS ye girmek için ayriyeten yaş sınırı var mı acaba ? yoksa maliye yi bitir , kpss yi kazan şansın varsa devlet memuru olurmusun ?

Yaş sınırı 35 dir.Açıköğretim olsun olmasın tüm herkes kpss de eşittir.

ne varsa devletımde var acık kapalı fark yapmaz eşıtız :D bıde herseyı özelleştırmeye gıtmese

Ne yapsın zarar ettiren çalışanlar utansın.

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557
Kullanıcılar
90,662
Son üye
Gülüzar
Geri