Bir aşk için yapabileceğin..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hullya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hullya

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna Rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz.Sen, "Ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu.

Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak İçin uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın.Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "Acılara tutunarak" yaşamayı Öğreneli çok oldu. Hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki.... Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor.Kitap okurken de mutlu oluyorsun Unuttun mu? Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana.Yine içeceksin rakını balığın yanında. Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası....Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun as olan yürektir. Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini...

" ben ne gidene kal derim ne de kalana git.
giden yolunu kalan yerini belirler hayatımda..."
emeğine sağlık güzel paylaşım teşekkürler

çok beğendim emeğine sağlık..

emeğine sağlk teşekkürler:p

teşekkürler hülya kafam karıştı şimdi:p

gıtmesı gerekıomuş gıtmıs
demek kı gercek ask o degılmış bulana kadar dewam saol hulya

bir aşık için ne yaparsan yapa hiç degmyo ister gerçek olsun ister gelip geçici olan sana oluyo uzulen aglayan yıpranan sen oluyon arkadaşlar ben karar verdim aşk için hiç bişey yapmıycam nede olsa gelip geçici sala gtsin

bir aşık için ne yaparsan yapa hiç degmyo ister gerçek olsun ister gelip geçici olan sana oluyo uzulen aglayan yıpranan sen oluyon arkadaşlar ben karar verdim aşk için hiç bişey yapmıycam nede olsa gelip geçici sala gtsin

katılmıorum arkadaşım
aşk uğrunda harcadığın emek kadar değerlidir bence

ama degmyo gerçekten degse herşey yaparım gerekirse canm ortaya koyarım ama degmyo
:)

uğrında olünecek aşk bulmak zor tabi
ne diyim arkadaşım rabbim her kese o aşkı tattırsın
her halukarda her şeye rağmen yaşanılası bir duygu

uğrında olünecek aşk bulmak zor tabi
ne diyim arkadaşım rabbim her kese o aşkı tattırsın
her halukarda her şeye rağmen yaşanılası bir duygu

posky neden bılmem ama dgru dıyor mesut
gercek ask karsına cıktıgı an anlıcaksın karsılıklı imkansız dıye bırsey yok
kararına varacaksın
:)

rica ederm hepiniz sağolun hayatın gerçekleri bu...

oooooooo harika bir yazı beni anlatmışsın arkadaşım yaşadıklarımı gözlerim doldu diye bilirim....:(
bunlarıbana tekrar hatırlattığın için teşekkürler
özlemişim doğrusu
aşk bam başka bir duygu yaşamak harika
umarım herkez tadar:p

cok güzelmiş gercekten saol paylaşımın için;)

Elbet bitecek güneşe hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557
Kullanıcılar
90,662
Son üye
Gülüzar
Geri