Çiçeğini yiyen sevgilisini terketti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sema@
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sema@

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Çiçeğini yiyen sevgilisini terketti

16 Mart 2010

"Sevgilimin bu kadar obur olduğunu bilmiyordum" diyen Emir S. iki yıllık ilişkisine son verdi.

Istanbul’da yaşayan Emir S. (25), kız arkadaşı Merve D.(23)’ye hediye olarak gönderdiği Bonnyfood Çikolatalı Kurabiye Buketi’nin Merve D. ve kız arkadaşları tarafından 1 saat içerisinde tüketilmesi üzerine 2 senelik ilişkisine son verdi. Konu hakkında açıklamada bulunan Emir S. “Kız arkadaşımın bu kadar obur olduğunu bilmiyordum. Bonnyfood, sipariş ettiğim Çikolatalı Kurabiye Buketi hediyemi tam istediğim saatte teslim etmiş. Trafiğe takılınca kız arkadaşımla buluşmaya yaklaşık 1 saat geç kaldım. Geldiğimde tüm sepet bitmişti.” diye konuştu.

Emir S.’nin kız arkadaşı Merve D. ise “Bonnyfood’dan sipariş gelince çok şaşırdım ve sevindim. O sırada yanımda 3 kız arkadaşım daha vardı. Tadına bakınca kendimizi tutamadık, sevgilime teşekkür bile edemeden bir anda bitirivermişiz kocaman sepeti. Ben Emir S.’yi hala seviyorum, umarım beni affeder.” şeklinde konuştu.

Olayla ilgili yorumlarını sorduğumuz Bonnyfood yetkilileri, olaydan büyük üzüntü duyduklarını ve Emir S. ve Merve D.’nin tekrar barışmaları halinde, çifte beraber oldukları sürece her yıldönümlerinde Bonnyfood ürünlerinden hediye edeceklerini açıkladılar.:D:D:D

ee çikolata yemeyip napcaktı?
-sevgilisine teşekkür edecekti:D:D

hahahaha :D:D cok ıyıymıs ya tesekkurler sema :D cocuk heralde beraber yerız dıe umuyodu :D:D

şaka gibi buyüzden terk edermi insan sevgilisini kızda biraz ayıp etmiş insan biraz sarederteşekkürler sema:)

sevgili mi terk edilir bu yüzden ne ayıp ...ihanet yok birşey yok ne basit şeylerle ayrılma olayları oluyor....ya bende çiko görsem yerim hemen :D:D:D kızda görgüsüzlük yapmış çiko kıtlığndan mı çıkmış:D:D:D:hehehe

ben teşekkür edrim tek tek hepinizze ya aramızda para toplayak çikolata alıverek:D
erkek tekrar göndersin çikolata buketini:D kızda biraz beklesin yemesin.:D

ben teşekkür edrim tek tek hepinizze ya aramızda para toplayak çikolata alıverek:D
erkek tekrar göndersin çikolata buketini:D kızda biraz beklesin yemesin.:D
yıne yer o be :) o yıyecegıne ben yerım :D:D

cıcek nasıl yıyor anlamadım

ben bazen gül yaprakları yiyiyorum tadı hiç fena değil dene bence:)

yırsın ama sonrası kotu olur

hiç bir şey olmaz:p

olur canım olur

bir kaç sefer yedim bir şey olmadı şimdiden sonrada olmaz
yabani ot yemiyoruz ya

ıyı bakalım sonra acısı cıkmasın

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557