Imdaaaaattttttt!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydaa

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar bir konuyu araştırıyorum ama bir türlü sonuca ulaşamadım.Lütfen biri yardım etsin....!!!!!

Örgün okuyan öğrencilere ikinci bir üniversite hakkı sağlanıyor.Peki biz açıköğretimde okurken aynı haktan yararlanabiliyor muyuz veya
tekrar öss ye girip aynı anda ikinci bir üniversiteye devam edebiliyor muyuz??????
Hangisi oluyor ?
Yoksa bunların hiçbirini yapamıyor muyuz???

aofde 2 bölüm birden okuyamazsın.tek bi bölüm okuman gerekiyor.

üniverste sınavıp eğer ki kazanırsan tercihini yaptktn sonra açık öğretimi ve kazandığın bölümü okuyabilirsin fakat açık öğretim okurken yine açık öğretim okuyabilirmisin bunu bilmiyorum.

teşekkür ederim ama bir sorum daha var.peki diyelimki böyle bişi var aof de okurken aynı anda yine aof de başka bir bölümü kazanıp kayıt yaptırdım.böyle bir durumda askerlik tecili yapılıyormu???

teşekkür ederim ama bir sorum daha var.peki diyelimki böyle bişi var aof de okurken aynı anda yine aof de başka bir bölümü kazanıp kayıt yaptırdım.böyle bir durumda askerlik tecili yapılıyormu???

eğer ki şuanda aöfde okuyorsan zaten teccillidir.:)

evet aof de okuyorum ama sorum şöyle olaki 2. üniversite olarak yine aof de okumaya devam ettim.şimdi okuduğum bölümden mezun olduğumda ikinci okulum devam ediyorken yine aof yine askerliği tecil ettiriyor mu yoksa tamam sen mezun oldun 2.okulun devam ediyor olsada askerde sınvlara girebilirsin deyip artık askerliği tecil ettirmiyorlar mı?umarım bu kez daha anlaşılabilir olmuştur. şimdiden tşk.:rolleyes:

2.üniversteyi okuduğun için tecilli olursun.askerde ders çalışılmaski:)

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557
Kullanıcılar
90,663
Son üye
Bigsharksmoke
Geri