osmanlıca kursu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suhedaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

suhedaa

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar buradan osmanlıca kursuna ulaşabilirsiniz
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

paylaşım için teşekkürler:) çok işe yarıyacak

paylaşım için teşekkürler ;)

rica ederim arkadaşlar:)

Paylaşımınız için teşekkürler..

Şu alfabeyi görünce Atatürke birkez daha minnet duydum. Allah iyiki onu bizim ulusumuza bağışlamış...

Şu alfabeyi görünce Atatürke birkez daha minnet duydum. Allah iyiki onu bizim ulusumuza bağışlamış...
rica edrim yardımcı olduysa ne mutlu:)

çok teşekkür ederim ellerine sağlık arkadaşım

teşekkürler Suheda...;)

Eline sağlık suhedaa hanım,teşekkür ederim.

rica ederim arkadaşlar:)

bunlar rik'a(el yazması) harfleri yalnız dostlar. ben tarih bölümündeyim bunları 2. sınıfta okuyoruz biz.

canm bizim bu senede var malesef bu yazı yani el yazısı parçalar var kitapta

bunlar rik'a(el yazması) harfleri yalnız dostlar. ben tarih bölümündeyim bunları 2. sınıfta okuyoruz biz.
nasıl yani sadece el yazısıyla yazılan konularımı içeriyor bu sitedeki konular ,1. sınıf osmanlıca derslerinin bütün konuları değilmi yoksa ? Acil cevap yazarsanız sevinirim...

nasıl yani sadece el yazısıyla yazılan konularımı içeriyor bu sitedeki konular ,1. sınıf osmanlıca derslerinin bütün konuları değilmi yoksa ? Acil cevap yazarsanız sevinirim...
canım bunlar kitabın konularıyla birebir aynı değil tabi ki sadece osmanlıca okumayı bilmeden osmanlıca da başarılı olunamaz buradan okuma işini halledebilirsn fakat tabi ki aynı konularda var içlerinde onu kitaba bakarak anlayabilirsn:);)

bizim normal kitaplarımızdakinden cok farklı harflerin yazılışı bu siteye girmişdim daha önce

tşkler gerçekten çok güzel bir kaynak sahibi olduk sayenizde...

rica edrm inş yardmcı olur:)

bunlar el yazması, sedef_soner'in söylediği gibi okuması zordur ve harfler matbu(yani kitapta yazılan) harflerden epey farklıdır. onu demek istemiştim.

Bu bizim bin senelik milli alfabemizdir. Okuyamamak senin cahilliğindendir. Suçlu ise seni cahil bırakanlardır.

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557
Kullanıcılar
90,662
Son üye
Gülüzar
Geri