sitemizin yeni hali nasıl arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

havva578

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
evet arkadaşlar sitemizin yeni halini nasıl buldunuzz yorumlarınızı bekliyorumm

ya ben açıkcası pek beğenmedim.eskisi daha güzeldi bana göre.onlıne konumu daha havalıydı çizgi şeklindeydi.sonra yorum yapılan yazılar çok küçük okurken baya bi pcnin içine girmek gerekio.sonra çok yavaşlamış eskisi daha hızlıydı.onun haricinde başka sıkıntı yok..

ben çok beğendim:) hemde diğer sitelerden farklı.

ya arkadaşlar site ne çok yavaşlamış.açılmıyo çabuk:( yeni haliyle bi alakası varmı bilmiyorum; ama eskisi çok hızlıydı.bu sıkıntı sadece bende mi acaba sizde de yavaş açılmıo mu????? :S

Sitenin yavaşlaması yeni halinden kaynaklanmıyor arkadaşlar. Ara ara heyecan meraklısı lamer arkadaşlar saolsunlar saldırı düzenliyor.. ve bu gün de aynı şekilde saldırı alıyoruz..

ya yu yavaş olması sorununuda giderirseniz iyidee ama bilmiyom eskisi daha güzel gibiydi

bencede eskisi daha güzeldi istediğimiz şeye daha çabuk ulaşabilioduk bide baya bi yavaşş :)

fena olmamış ama diğerinde aradığım şeyi hemen buluyodum buna hemen alışamıcam galiba ayrıca mesajlar çok kücük karakterli okurken göz yoruyo..

Şu reklamı kaldırın noolur ya harbi sinir oluyorum

yazılar büyümüş,yine eski hızında artık bu güzel.. sıkıntı kalmadı.teşekkürler..

siteye ilk girdigimde sasirdim nereye geldim dedim:D

aynen bende :) şaşırdımmmm :)ama güzel olmuş.

Bencede Güsel Olmuş. Girişte Aktif Elemanlar Arasında Yer Almakta Ayrı Bi Hoş Olmuş:):) Yenilenen Sitemisin Herkese şans Getirmesi Dileklerimle....

böylesi daha karışık olmuş ya... eski haline dönmeliii

çok güzel emeğinize sağlık.

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557
Kullanıcılar
90,662
Son üye
Gülüzar