vize sınavından memmun olanlar varmı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teselya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

teselya

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar benım sınavım çok iyi geçmedi ama nokta atışı sorularından çıkan çok soru oldu.umarım herkezım bekledıgı gıbı gecmıstır sınava gırıp yarım saatte cıkanlara sınır oldum nasıl basarıyolar anlamdım gıttı.fınal mayıs ayında mı???

3.sınıf kamu yönetimindeyim ve sınav çok süper geçti,hele de ingilizce ne kadar basitti yaw en az 90 alırım

devrim yarattımmmmmmmmmmm:):):):) 3. sınıf kamuyum

sınava gırıp yarım saatte cıkanlara sınır oldum nasıl basarıyolar anlamdım şu sözüne gelince ben evet 30 dakikada bitirdim ama sonradan defalarca tekrar inceledim hepsini 30 dakikada yap:D:D:D:D:Dıp çıkanların %90 ı sallıyordur eminmin buna

tebrık ederım 2nızıde arkadaşlar gercekten ıng.cok kolaydı 5.sınıfta işlediğimiz konulardı :)hıc çalışmadan yaptım onu gercekten çalışana çok basit bi sınavdı ben 2 hafta çalıştım sadece iktisat zorladı baya...

go go !! güzeldi sınavlarım

vallaha hayatimda gordugum en basit sorulardi :D istatistik ve muhasebeden biraz zor soru sormalarini beklerdim acikcasi :D

bende yarim saatte ciktim :D calisana kolay arkadasim

hepnizi tebrik edyorum arkdaşlar aofyi sevityorum:):)

sınavlar cok kolaydıı ve süperrrrrrrrrrr geçtiiiiiiiiiii diplomaya bir adım daha yaklaşıoruzzzzzzz:)))))))

evet sınav çok kolaydı arkadaşlar uygarlık tarihinden 95 bekliyorum süperdi diğer derslerde çok kolaydı evet çalışana kolay tabiykide ;) ARKADAŞLAR YA BİRDE ŞU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK BİLEN VARSA BİLGİLENDİRSİN herkeze başarılarr

evet sınav çok kolaydı arkadaşlar uygarlık tarihinden 95 bekliyorum süperdi diğer derslerde çok kolaydı evet çalışana kolay tabiykide ;) ARKADAŞLAR YA BİRDE ŞU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK BİLEN VARSA BİLGİLENDİRSİN herkeze başarılarr
20-22 gün arası

Aöf 'lü Olamak Örgün Sistemden daha Güzel Geliyo bana Bilmiyorum sizde aynı şeyleri düşünüyormusunuz :)

peki niye sasiyorsun ozaman 30 dakikada yapanlara ?

ilk 20 dkda çıkanlardanım :D keşke cvpları alsaydım die pişman oldum ama iş işten geçti :D

bu sinavlar aciklanirda bende gorurum insallah :S bekle bekle kalpten gidecem heyecandan

ilk senem korkmuştm calışmama ragmn snva bi gir çok kolydı evdeymişim gibi çözdm 40dkda çıktım:)

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557
Kullanıcılar
90,662
Son üye
Gülüzar
Geri